Špička zdobicí plochá. Využijete ji na zdobení dortů a zákusků krémem. Vytvoříte jak různé okraje dortů, tak mřížku - vyplétání košíčku. Materiál: nerez. Rozměry: š. 1,2 cm, d. 4,5 cm.
Špička zdobicí popisovací - využijete ji na popisování dortů a zákusků, když potřebujete napsat jméno, datum nebo když potřebujete vytvořit jemnou mřížku. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 0,1 cm, d. 7 cm.
Mísu využijete při přípravě salátů, zhotovování krémů, skladování potravin v lednici a podobně. Usnadní vám práci zejména při přípravě kynutého těsta, kdy suroviny lehce zaděláme, přiklopíme víkem a odvzdušníme. Poté, co víko "odskočí", je těsto vykynuté. Barvy dle aktuální nabídky na naší prodejně.
Mísu využijete při přípravě salátů, zhotovování krémů, skladování potravin v lednici a podobně. Usnadní vám práci zejména při přípravě kynutého těsta, kdy suroviny lehce zaděláme, přiklopíme víkem a odvzdušníme. Poté, co víko "odskočí", je těsto vykynuté. Barvy dle aktuální nabídky na naší prodejně.
Mísu využijete při přípravě salátů, zhotovování krémů, skladování potravin v lednici a podobně. Usnadní vám práci zejména při přípravě kynutého těsta, kdy suroviny lehce zaděláme, přiklopíme víkem a odvzdušníme. Poté, co víko "odskočí", je těsto vykynuté. Barvy dle aktuální nabídky na naší prodejně.
Tradiční český výrobek.
sada obsahuje :
Šlehač - Nádobu šlehače zašroubujeme na kulaté dno. Vložíme šlehací metlu ( dírkovanou ) do nádoby šlehače, uzavřeme víčko, naplníme maximálně z 1/4 a pohybujeme metlou nahoru a dolů.
Zdobítko - Na závit na
PYREX vychází z tradice a kvality francouzské kuchyně a přináší každému radost z pečení a vaření díky svému unikátnímu designu. PYREX nabízí velmi kvalitní kuchyňské produkty, které doprovázejí každého v jeho kuchyni. Skleněný pekáč je vyrobený z tvrzeného borosilikátového skla, které je zárukou kvality. Tato celá řada je extrémně odolná, může být použita v rozmezí teplot -40°C až + 300°C. .
Pracovní postup: Z tuby - zdobičky, sejměte uzavírací sponu (pastapres) a max. do 2/3 ji otevřeným koncem naplníte připravenou polevou. Tubu opět přihnete a uzavřete pastapresem. Zdobičkou pracujte jednou rukou jako tužkou. Jemným stlačováním tuby vytlačíte z trysky zdobící krém nebo polevu v tenkých linkách na upečené perníčky i jiné sladkosti. Dva hroty jsou již opatřeny otvorem o různém průměru, třetí hrot zvětšíte dle vlastní potřeby. V případě ucpání zdobící trysky pročistěte jehlou.Součástí balení je jedna tuba a 3 vyměnitelné zdobící hroty. Bílková poleva- 1 bílek, 140g moučkového cukru (2x prosátého), lžíce citronové štávy. Bílek dáme do misky, přidáme prosátý cukr, citronovou šťávu a třeme, až je poleva lesklá a houstne. Je-li stále řídká, přidáme trochu cukru v opačném případě citronovou šťávu. (Doporučujeme používat umělý citronek). VŽDY ! Hotovou polevu přeceďte ještě jednou přes jemné sítko,-,odstraníte tak vlákna z bílku,které ucpávají trysku zdobičky