Kruhadlo na zelí se třemi nerezovými noži. Ideální pro domácí zpracování zelí a to i většího množství. Tři nerezové nože zajistí nakrouhání zelí v ideální velikosti. Rychlé a bezpečné krouhání zelí.
Dřívka k upevnění Vám pomohou při udržení kvašáků, utopenců v laku... Před použitím je namočte na chvíli do vody, vložte do sklenice - nejlépe dva kusy křížem - napruží se mezi stěnami 3l sklenice a udrží tak potraviny v laku bez toho, aby osychaly. Mater
Hrnec na odšťavňování, pro přípravu sirupů i džemů, varná nádoba se sendvičovým dnem, sběrný hrnec s vypouštěcí hadičkou, perforovaný hrnec k propařování ovoce, skleněná poklice s otvorem pro únik páry, vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli, extra silné třívrstvé sendvičové dno, povrchová úprava - lesk, vhodný na všechny tepelné zdroje: plynové , elektrické, sklokeramické a indukční, vhodný do myčky na nádobí, celková výška sestaveného hrnce je 34cm s poklicí 39cm / hloubka koše 16 cm / výška hrnce na šťávu 16 cm / výška hrnce na vodu 11,5cm.
Pilkové ostří zajišťuje nejjemnější oškrabání zeleniny i nejjemnější plátky sýra,hoblinky z čokolády,dokáže oloupat ananas,naplátkovat česnek, cibuli i nastrouhat zelí na přílohy. Už cena napovídá o kvalitě tohoto profesionálního výrobku. Škrabku použije jak levá tak i pravá ruka,oboustranné ostří umožňuje oloupání plodů oběma směry,jak k sobě,tak i od sebe.Proto jde použít i jako struhadlo pro velice jemné lupínky. Multiškrabka je vybavena prvky pro dekorativní zdobení a loupáčkem na citrusové plody. Škrabku vždy odkládejte na závěsný háček,chráníte tak ostří břitu.Nedávejte ji do šuplíku mezi kovové předměty.
Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu-PICKLES. Pružina je vyrobena z potravinové nerez oceli AISI 143.10, i přesto nepřijde do styku s kvašenou zeleninou. Je zapuštěna do stlačovací destičky v bajonetu. Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí,přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli-kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme.Vše promícháme.Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice. Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme.Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu.Necháme působit min.4 dny při kuchyňské teplotě.Bude-li zakvašená zelenina dle Vašich představ,sklenici vložte do lednice pro ukončení kvasného procesu. Dále můžete dochutit citronem,solí př.cukrem. Jezte zelí i kvašené,má hodně vitamínů a budete zdraví !!!!!!!!!!!!!!!